"Din principiu, nu preiau o echipa in plin campionat. In plus, nu pot sa vin in aceasta situatie, in locul lui Rednic. Il respect prea mult", a spus Sabau, aflat de mai mult timp in vizorul sefilor dinamovisti. "Am inceput o treaba la Brasov si vreau
"Din principiu, nu preiau o echipa in plin campionat. In plus, nu pot sa vin in aceasta situatie, in locul lui Rednic. Il respect prea mult", a spus Sabau, aflat de mai mult timp in vizorul sefilor dinamovisti. "Am inceput o treaba la Brasov si vreau sa o duc pana la capat", a declarat R. Lucescu. In aceste conditii, se pare ca italianul Walter Zenga, apreciat pentru reusitele de la Steaua, ar fi principalul favorit pentru inlocuirea lui Rednic. Chiar daca a recunoscut ca este stelist, Zenga se poate razbuna pe Gigi Becali, care l-a demis cu trei etape inainte de castigarea titlului in 2006. Totusi, Nicolae Badea l-a contactat si pe Ioan Andone, antrenorul lui CFR. Eliminat din Cupa UEFA, "Falcosul" are acum ca obiectiv castigarea titlului, iar o revenire la Dinamo, unde n-ar mai avea presiune, macar in acest sezon, pare sa-i convina. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.