Grupul de media si telecomunicatii Vivendi, care detine, printre altele, Canal+ Group si Universal Music, a inregistrat o crestere a profitului de 11% in prima jumatate a acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Reuters.
Grupul de media si telecomunicatii Vivendi, care detine, printre altele, Canal+ Group si Universal Music, a inregistrat o crestere a profitului de 11% in prima jumatate a acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Reuters. Vivendi a inregistrat in prima jumatate a acestui an un profit de 2,6 miliarde de euro, transmite NewsIn. Oficiali Vivendi au declarat ca cele mai bune performante, in primul semestru al anului, au fost inregistrate de divizia digitala a Universal Music si de divizia de jocuri a Vivendi, datorita, in principal, lansarii jocului "World of Warcraft".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.