Central European Media Entreprises (CME), compania de televiziune controlata de magnatul american Ronald S. Lauder, a anuntat la finele lunii trecute ca Igor Kolomoiski, un cunoscut om de afaceri din Ucraina, a achizitionat 3% din actiunile acestei
Central European Media Entreprises (CME), compania de televiziune controlata de magnatul american Ronald S. Lauder, a anuntat la finele lunii trecute ca Igor Kolomoiski, un cunoscut om de afaceri din Ucraina, a achizitionat 3% din actiunile acestei firme. Pretul platit de afacerist pentru a face parte din actionariatul minoritar al CME a fost de 110 milioane de dolari.
Lauder este convins ca Igor Kolomoiski cunoaste foarte bine importanta pe care o televiziune independenta o are in Europa de Est, comentand legat de aceasta tranzactie ca “Igor intelege importanta unei televiziuni independente nu numai in Ucraina, ci in toata Europa de Est. Sunt incantat sa ii urez bun venit in echipa si am incredere ca va ajuta enorm compania noastra”. In aceeasi nota optimista, directorul executiv al CME, Michael Garin, a spus ca “investitorii ar trebui sa priveasca acest pas ca fiind un vot de incredere major.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.