Un barbat de 43 de ani, din Ploiesti, si-a ucis copilul, fosta sotie si pe tatal acesteia, intr-un exces de furie si de invidie pentru faptul ca mama fiului sau dorea sa-si refaca viata. Apoi s-a predat politistilor denuntandu-si abominabila fapta.
Un barbat de 43 de ani, din Ploiesti, si-a ucis copilul, fosta sotie si pe tatal acesteia, intr-un exces de furie si de invidie pentru faptul ca mama fiului sau dorea sa-si refaca viata. Apoi s-a predat politistilor denuntandu-si abominabila fapta. El risca acum inchisoarea pe viata.

Traian Micu, in varsta de 43 de ani, muncitor necalificat pe un santier de constructii, s-a prezentat ieri in fata politistilor de la IPJ Prahova declarand ca si-a ucis familia. Politistilor nu le-a venit, prima data, sa creada, dar petele de sange de pe pantalonii lui Traian i-au facut sa demareze imediat cercetarile. Echipa operativa s-a deplasat in cartierul Bereasca (cartier similar cu Ferentariul) situat la marginea orasului impreuna cu faptuitorul.
In casa, o imagine de cosmar. Catalin Costin, care azi ar fi implinit 13 ani, zacea mort in pat alaturi de mama lui, Mia. Politistii l-au gasit, de asemenea, fara suflare si pe Nicolae Dinu, in varsta de 72 de ani, tatal femeii. Acesta din urma era lovit de mai multe ori in cap, cu un ciocan, potrivit politistilor, dar avea pe corp si niste impunsaturi, produse probabil cu o furca.

O crima cu premeditare
Din declaratiile faptuitorului, a reiesit faptul ca, pe 23 februarie 2007, Mia, care lucra la o fabrica de textile, a intentat proces de divort.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.