Pentagonul a elaborat un plan de atac aerian impotriva a 1.200 de tinte in Iran, pentru anihilarea capacitatilor militare ale Teheranului in decurs de trei zile, potrivit unui expert in securitate, citat de Sunday Times. Alexis Debat, directorul Cen
Pentagonul a elaborat un plan de atac aerian impotriva a 1.200 de tinte in Iran, pentru anihilarea capacitatilor militare ale Teheranului in decurs de trei zile, potrivit unui expert in securitate, citat de Sunday Times. Alexis Debat, directorul Centrului Nixon pentru terorism si securitate nationala, a declarat saptamana treucuta ca strategii militari americani se pregatesc de un atac de amploare,asupra „intregii armate iraniene“. „Daca vom desfasura un atac nesemnificativ sau o actiune militara de amploare, reactia iranienilor va fi aceeasi“, a fost, potrivit expertului, concluzia armatei americane. Presedintele american George W.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.