Concursul „Sex Bomb Gardianul“ continua astazi cu cea de-a treia componenta a trupei Trident, Loredana Poghirca. Moldoveanca a fost descoperita de impresarul Matei Miko, care cauta inca o fata pentru a infiinta formatia Trident. S-a lans
Concursul „Sex Bomb Gardianul“ continua astazi cu cea de-a treia componenta a trupei Trident, Loredana Poghirca. Moldoveanca a fost descoperita de impresarul Matei Miko, care cauta inca o fata pentru a infiinta formatia Trident. S-a lansat in muzica la festivalul Callatis, insa a devenit cunoscuta impreuna cu colegele ei mai degraba datorita relatiilor sale cu baieti de bani gata din Bucuresti. Tot alaturi de celelalte doua tridente, s-a dezbracat pentru Playboy in urma cu doi ani. Daca va obtine cea mai mare nota pe site-ul www.gardianul.ro, Loredana va primi titlul de „Sex Bomb Gardianul“ si va fi directorul ziarului nostru pentru o zi.

Loredana Poghirca s-a nascut la Husi si a intrat in show-biz datorita impresarului Matei Miko. Acesta gasise doua fete, pe Andreia si Roxana, si cauta o a treia, pentru a infiinta trupa Trident. Au remarcat-o la un concert si a fost aleasa pe baza atributelor fizice, si abia apoi a dat o proba in studioul de inregistrari.
S-a vopsit blonda, ca si colegele ei, si s-au lansat in 2004, la Festivalul Callatis, sprijinite de Matei Miko si de o imagine provocator-v ulgara, cu celebrii jeansi taiati in zona dorsala. Loredana a urmat un curs de manechine si fotomodele la agentia impresarului Trident de la Cluj, Transilvania Fashion, unde a primit titlul de Miss.

'Profesoara de sex. Prima lectie gratuita>>
Dintre cele trei blonde din Trident, Loredana si Roxana sunt cele mai experimentate la capitolul amor, daca ar fi sa judecam dupa barbatii cu care au fost cuplate de cand s-au lansat in show-biz. Se pare ca cele doua au preferat relatiile mai libertine, fara angajamente pe termen lung.
Astfel, Loredana era vazuta, anul trecut, in compania lui Claudiu Patrascu, un june monden al carui singur motiv de aparitie in presa de profil este faptul ca si-a consolidat lista de cuceriri cu mai multe nume cunoscute: Sorana de la Asia, Anda Adam, Cream sau, mai nou, Miss Playboy 2006, Roxana Ungureanu. Loredana a avut cu el o relatie de-o vara, afisandu-se prin cluburi, la petreceri mondene sau concerte.
Cand s-au despartit, cea mai picanta barfa spunea ca noua iubita a lui Claudiu ar fi aruncat pe fereastra cadourile primite de el de la tridenta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.