O infectie stomacala grava l-a bagat in spital pe presedintele polonez Lech Kaczynski. Seful statului s-a prezentat la camera de garda a spitalului militar din Varsovia cu febra, stari de voma si dureri de burta, iar medicii l-au internat imediat pen
O infectie stomacala grava l-a bagat in spital pe presedintele polonez Lech Kaczynski. Seful statului s-a prezentat la camera de garda a spitalului militar din Varsovia cu febra, stari de voma si dureri de burta, iar medicii l-au internat imediat pentru un control amanuntit, relateaza agentiile internationale de presa.

 Kaczynski a inceput sa se simta rau duminica seara si, dupa o noapte de chin, a decis sa se lase pe mana medicilor. "Presedintele era foarte slabit si am fost foarte ingrijorati", a declarat un purtator de cuvant al spitalului. Din fericire, liderul de la Varsovia a petrecut doat cateva ore sub observatie medicala si a fost externat tot ieri.

Starea de sanatate a lui Lech Kaczynski a fost un subiect de dezbatere in presa poloneza inca de la numirea sa in functie, in urma cu doi ani. Problemele medicale si analizele l-au tinut, nu o data, departe de diverse reuniuni si evenimente. Cu toate acestea, presedintele a negat mereu ca ar avea probleme majore de sanatate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.