Un subcomisar din Bucuresti este cautat de colegi pentru ca simbata a devastat un magazin din sectorul 3. Desi nu e de gasit, el este cercetat in prealabil.

Politistul Nicolae Vasiloschi, subcomisar de la Serviciul Investigatii Criminale al Sectorului 3, este cautat de simbata de politisti, dupa ce a fost acuzat de patronul unui magazin din cartierul Macarale ca i-ar fi vandalizat magazinul. Subcomisarul, din comportamentul caruia se putea constata cu usurinta ca ar fi consumat alcool, i-a cerut vinzatoarei o sticla de bautura. Aceasta a refuzat si, jignit, omul legii a scos legitimatia, dupa care a inceput sa ameninte si sa devasteze magazinul. Vazind ca femeia suna la politie, Vasiloschi a fugit. Nu a fost de gasit nici pina ieri, pentru ca si-a inchis telefoanele mobile. „Impotriva lui Vasiloschi s-a declansat o cercetare prealabila", ne-a declarat purtatorul de cuvint al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan. Surse din cadrul Politiei ne-au informat ca patronul magazinului si-ar fi retras ieri reclamatia impotriva lui Vasiloschi.

Subcomisarul Nicolae Vasiloschi a mai avut probleme cu legea. In urma cu doi ani, el a fost prins in flagrant delict luind mita in Sectia 11 de politie. Intre timp a fost cercetat si a rezolvat problema cu justitia. La inceputul acestui an, Vasiloschi a fost reabilitat.