Localitatea Gura Humorului se numeste asa pentru ca aici toate gurile au humor. Humor au demonstrat ca au si politistii din Gura Humorului care, pentru ca sunt vigilenti si le pasa de locuitorii din Gura Humorului, au bagat la bulau o tarantula amazo
Localitatea Gura Humorului se numeste asa pentru ca aici toate gurile au humor. Humor au demonstrat ca au si politistii din Gura Humorului care, pentru ca sunt vigilenti si le pasa de locuitorii din Gura Humorului, au bagat la bulau o tarantula amazoniana cumparata din Austria si ajunsa fraudulos in Suceava.

Spunem "fraudulos" pentru ca stapana tarantulei, o adolescenta care nici nu merita sa-i retinem numele, nici macar nu a spus in gura mare la toata lumea ca ea s-a intors cu o tarantula din Austria, acolo unde a lucrat ca sezonier. Asa se face ca pustoaica de 17 ani a inceput sa sperie oamenii cu tarantula asta paroasa si urata. Alarmati, politistii au deposedat-o salbatic pe fata de tarantula ei, pe motiv ca e periculoasa.


Desigur, nu s-au gandit nici o clipa ca prima cu care hidosul animal ar fi putut fi periculos ar fi fost fata insasi. Ba chiar, mergand mai departe, primul pe care l-ar fi putut omori cu bestialitate ar fi fost proprietarul din Austria. Sau mai departe, ala care l-a adus din padurile amazoniene.


Noi acum, banuim ca de fapt, politistii au vrut sa-l protejeze pe Flutur, cetatean de onoare al orasului, de eventualitatea unei colosale crime comise de un animal a carui singura vina e ca e foarte urat. Pana acum tarantula nu a facut pagube umane sau materiale dar credem ca, frustrata de regimul coercitiv din inchisoare, odata eliberata, atunci sa vezi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.