PUNCTUL PE EI
Cornel Otelea a obtinut ca sportiv rezultate mondiale. Apoi, in vreme ce Otelea era comandantul clubului unde a activat ca sportiv, stelistii au decapitat competitiile interne, stelistii au indestulat Romania cu aur european, mondi
PUNCTUL PE EI
Cornel Otelea a obtinut ca sportiv rezultate mondiale. Apoi, in vreme ce Otelea era comandantul clubului unde a activat ca sportiv, stelistii au decapitat competitiile interne, stelistii au indestulat Romania cu aur european, mondial sau olimpic. Si ca om Cornel Otelea a fost insemnat de multe carate. Nu s-a improprietarit cu succesele echipei in care a jucat, nu s-a improprietarit niciodata cu succesele sportivilor de sub comanda sa.  Pe el nu l-am auzit niciodata vorbind despre "Steaua mea".


Cristian Gatu a fost un Pele al handbalului mondial. Si lui i s-a cantat Imnul, si el a fost comandant al Clubului Steaua, si sub sefia sa stelistii au adus glorie sportiva Romaniei. Dar nici pe el nu l-am auzit vreodata vorbind despre "Steaua mea".


Ion Alecsandrescu, alias Sfinxul, a fost intemeietor de istorie in fotbalul stelist. A jucat in teren pentru Steaua si a condus echipa spre titlul de campioana absoluta a Europei. Nea Ion a ramas intotdeauna, cu o modestie exemplara, in spatele efigiei clubului si nici macar din neglijenta nu a folosit formula "Steaua mea".


Sa mai discutam despre Voinescu sau Toma, despre Ienei sau Zavoda, despre Tudorel Stoica sau Victor Piturca, despre Dukadam sau Fane Iovan, despre Hagi sau Marius Lacatus, despre Belodedici sau Ilie Dumitrescu? Nu cred ca as putea sa va spun despre ei lucruri pe care nu le cunoasteti. Si ei au plusat prin talent si caracter in visteria de glorie a Stelei fara a-si lua dreptul de a se improprietari cu "Steaua mea".


Gigi Becali finanteaza acum fotbalul stelist. Este patronul echipei, este impetuos si lanseaza deseori idei nastrusnice. Dar chiar si titularul actelor de proprietate se fereste de formule categorice. Vorbeste despre "familia mea". El da dimensiuni astrale clubului: "Steaua de pe cer". Nu face gafa de a discuta despre "Steaua mea". A facut insa gafa de a interna la Steaua o duda decorticata, persecutata de frustrari provinciale. Cel caracterizat duios de Marian Iancu carpa prafuita pare a nu-si fi luat medicamentele la timp. Pustieste vecinatatile printr-un comportament paranoic. Nimeni si nimic nu mai exista in jurul sau atunci cand isi trece in cont reusitele Stelei din ultimii ani. Multe bazaconii i-au fost trecute cu vederea Marelui Nimeni. Dar ii atrag atentia domnului Diagnostic sa nu-si mai completeze singur fisa medicala vorbind despre "Steaua mea". Pe langa cei care au adus glorie acestei echipe el ramane doar o biata duda decorticata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.