Negocierile in urma carora firma de energie CEZ, din Cehia, ar putea prelua 10% din actiunile grupului ungar de petrol si gaze MOL vor fi finalizate in urmatoarele doua luni, a anuntat, vineri, compania ungara, informeaza Mediafax. "Orice schimb de a
Negocierile in urma carora firma de energie CEZ, din Cehia, ar putea prelua 10% din actiunile grupului ungar de petrol si gaze MOL vor fi finalizate in urmatoarele doua luni, a anuntat, vineri, compania ungara, informeaza Mediafax. "Orice schimb de actiuni intre MOL si CEZ nu este luat in calcul in acest moment", se arata intr-un comunicat al grupului ungar. Cele doua companii au semnat, joi, un memorandum privind o alianta strategica. Intelegerea vizeaza crearea unor oportunitati in domeniul generarii de energie electrica, in tarile in care MOL este un mare consumator, datorita operatiunilor sale de rafinare. "Acest parteneriat va ajuta compania MOL sa controleze mai bine costurile de energie si sa imbunatateasca fluxul tehnologic al rafinariilor", se arata in comunicat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.