Liberal-democratii resimt lipsa Monei Musca si doresc revenirea acesteia in partid.Liderul PLD-ist Valeriu Stoica a declarat, la Scoala de Vara a tinerilor liberal-democrati, ca revenirea Monei Musca in partid este dorita, dar ca se asteapta introducerea votului uninominal, aceasta putind candida chiar pentru un loc de parlamentar. Stoica a aratat ca, in prezent, Mona Musca refuza sa se intoarca in politica, dar ca isi doreste o confruntare directa cu electoratul.

Si presedintele PLD, Theodor Stolojan, a afirmat ca Mona Musca este bine venita in partid, desi initial a mentionat ca „momentul nu este inca potrivit", iar numarul doi din PLD, Gheorghe Flutur, considera ca „Musca este o pierdere pentru partid", dar a mentionat ca sondajele de opinie arata ca aceasta nu si-a pierdut popularitatea in rindul electoratului. Saptamina trecuta, ultimul sondaj aparut in media o clasa pe Mona Musca la capitolul „incredere multa" pe locul patru, cu 30% , dupa Traian Basescu, Gigi Becali si Sorin Oprescu, dar in fata lui Stolojan, Boc, Geoana si a lui Tariceanu.

Reamintim, Mona Musca, membra a PLD, a demisionat pe 7 martie a.c. din Parlament si s-a retras din politica din cauza ca a fost deconspirata de CNSAS de colaborare cu Securitatea.