Ingrijorat de evolutia echipei sale, aflata dupa 6 etape pe locul 15 in clasamentul Ligii 1, patronul George Bosanceanu a gasit de cuviinta sa mai aduca doi jucatori in ograda proprie. Cum bugetul Farului din Constanta nu este unul de natura sa permi
Ingrijorat de evolutia echipei sale, aflata dupa 6 etape pe locul 15 in clasamentul Ligii 1, patronul George Bosanceanu a gasit de cuviinta sa mai aduca doi jucatori in ograda proprie. Cum bugetul Farului din Constanta nu este unul de natura sa permita achizitii masive a€žtip" CFR Cluj (chiar daca ardelenii nu au dat cel mai bun exemplu, judecand dupa rezultatele de pana acum...), alegerea sefilor clubului din orasul pastorit de Radu Mazare s-a oprit asupra unui fundas central originar din Slovenia, Milan Andjelkovic.  
IN PROBE. Ramane de vazut daca antrenorul Constantin Gache si directorul tehnic Ion Marin vor fi multumiti de prestatia fotbalistului in varsta de 26 de ani, mai ales ca ultima echipa la care a fost legitimat Andjelkovic face furori prin liga a treia japoneza. Ceva mai a€žrasarit" pare sa fie cel de-al doilea jucator adus pentru obisnuita perioada de probe, a€žlusitanul" Muhamed Lamine Jabula Sano a€žMala", sosit de la gruparea de liga a 2-a Estoril. Mijlocas defensiv, Mala, chiar daca are cetatenia portugheza, este capitanul a€žnationalei" din Guineea Bissau.  
Tot pe a€ždrumul european" ce face legatura intre Romania si Portugalia, dar in sens invers, a pornit si Ze Kalanga, dinamovistul caruia sotia i-a interzis sa mai joace in primul esalon fotbalistic din spatiul carpato-danubiano-pontic. In cele din urma Nicolae Badea pare sa fi gasit solutia cea mai convenabila pentru cele doua parti, asa ca Ze Kalanga va fi imprumutat pentru un sezon formatiei Boavista Porto, unde mijlocasul angolez va fi coechipier cu fostul portar al Stelei, Carlos Alberto Fernandes, relateaza cotidianul a€žO Jogo" citat de Mediafax.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.