Cantareata Julia Chelaru si impresarul ei, Bogdan Jianu s-au casatorit civil ieri, in jurul pranzului, la primaria Sectorului 6 din Bucuresti, iar cununia religioasa a avut loc seara, la Biserica Sfantul Spiridon. Cei doi au primit cadou de la Nicu
Cantareata Julia Chelaru si impresarul ei, Bogdan Jianu s-au casatorit civil ieri, in jurul pranzului, la primaria Sectorului 6 din Bucuresti, iar cununia religioasa a avut loc seara, la Biserica Sfantul Spiridon. Cei doi au primit cadou de la Nicu Gheara un sejur de o luna la Ibiza, cu ocazia nuntii. La biserica, in jurul orei 18:00, primul sosit a fost Bogdan, intr-o masina de epoca, urmat la scurt timp de mireasa. Julia a imbracat o creatie Rita Muresan, o rochie tip sirena, stransa pe corp, pe care a comandat-o cu cateva luni in urma. “Rita este creatoarea mea preferata si am ales acest model pentru ca mi s-a parut unic”, a declarat cantareata. Mirii s-au declarat extrem de emotionati si nerabdatori sa spuna si in fata lui Dumnezeu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.