Google ne face o noua surpriza. De data asta, in primul rand ziaristilor, dar nici cei care se vor informati in permanenta si nu oricum, ci cu stiri din sursa sigura, nu vor fi lasati de izbeliste.


Sectiunea News a serviciului se va
Google ne face o noua surpriza. De data asta, in primul rand ziaristilor, dar nici cei care se vor informati in permanenta si nu oricum, ci cu stiri din sursa sigura, nu vor fi lasati de izbeliste.


Sectiunea News a serviciului se va imbogati semnificativ, dupa ce Google a anuntat ca va publica materiale ale agentiei Associated Press (AP) si ale altor trei servicii de stiri, dupa cum informeaza Mediaweek, preluat de Mediafax.


CONTINUT IMBOGATIT. Indubitabil, asa cum subliniaza si Associated Press, aceasta decizie ar putea avea un impact semnificativ asupra traficului publicatiilor online, care preiau continuturile agentiei. Acum, accesul la informatie va fi usurat, deoarece cititorii nu vor mai fi nevoiti sa iasa de pe pagina Google News pentru a accesa materialele AP.


SI MAI SI. Pe langa AP, Google News va mai publica pe pagina sa continuturi cu licenta de la Agence France-Presse (AFP), The Press Association (Marea Britanie) si The Canadian Press.


NEPARTINITOR. Google a anuntat ca va mai publica link-uri catre alte surse de stiri, asa cum a facut intotdeauna, si nu isi va favoriza partenerii in rezultatele cautarilor Google News. Google va incerca sa isi mentina utilizatorii cat mai mult pe site si va incepe sa afiseze online reclame referitoare la Google News.


TRAFIC AMETITOR. In prezent, traficul Google News este mai mic decat cel al site-urilor de stiri administrate de principalele portaluri si retele de cablu din Statele Unite. Potrivit companiei de cercetare comScore, site-ul a ajuns la 9,6 milioane de utilizatori unici in iulie, comparativ cu 34 de milioane de utilizatori unici pentru Yahoo News, 24,5 de milioane pentru MSNBC.com si 23,9 milioane pentru AOL News.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.