Epson, lider mondial pe piata videoproiectoarelor in ultimii sase ani, a anuntat lansarea noului   model EMP-TW2000. Proiectorul Home Cinema Full HD 1080p dispune de cea mai recenta tehnologie Epson 3LCD, panelul Dream Seven, care are o rez
Epson, lider mondial pe piata videoproiectoarelor in ultimii sase ani, a anuntat lansarea noului model EMP-TW2000. Proiectorul Home Cinema Full HD 1080p dispune de cea mai recenta tehnologie Epson 3LCD, panelul Dream Seven, care are o rezolutie nativa de 1920 x 1080 pixeli in formatul 16:9. Aceste ultime paneluri 3LCD sunt bazate pe tehnologia exclusiva Epson Crystal Clear Fine (C2 Fine) pentru imagini clare si detalii fine. Modelul EMP-TW2000 are integrata cea mai noua conectivitate HDMI v1.3 (2 interfete) si noi lentile puternice Fujinon cu zoom 2.1x. Calitatea de vizionare este imbunatatita cu ajutorul unei rate de contrast de 50.000:1 si o luminozitate de 1600 ANSI lumeni. Designul sau unic avand curbe fine si o finisare in negru mangal il vor face pe EMP-TW2000 un accesoriu sic in orice casa. Pentru linistea clientilor si pentru a asigura ore intregi de divertisment acasa, Epson ofera trei ani garantie pentru lampa proiectorului.Tehnologia C2 Fine ofera imagini clare cu un negru autentic. Capacitatea sa de a oferi asemenea calitati este legata de alinierea straturilor anorganice, unde cristalul lichid este asezat vertical, si nu orizontal. Aceasta schimbare face ca dispersia luminii sa fie eliminata, rezultand imagini fine si un negru puternic.Sistemul Optic Epson Dynamic Iris si tehnologia DeepBlack aduc un plus calitatii imaginii proiectate, controland intensitatea luminii provenita din lampa. Acest lucru ofera un negru mai profund si o scala de gri imbunatatita in scenele intunecate, precum si claritate si luminozitate in scenele cu lumina puternica. Cu ajutorul Epson Cinema Filter, pot fi selectate diferite moduri de vizionare pentru a se potrivi conditiilor de luminozitate din camera. Exista sapte moduri de culoare - modul vivid este alegerea cea mai potrivita pentru camere luminoase, iar modul silver screen pentru medii mai intunecate.Tehnologia Epson de ajustare verticala si orizontala a lentilelor permite ca proiectorul sa poata fi pozitionat si altfel decat central, fara distorsiuni ale imaginii proiectate. Lentilele se pot pozitiona la 96% in sus sau jos, precum si 47% stanga sau dreapta, oferind utilizatorilor libertatea de a aseza EMP-TW2000 in multe locuri intr-o incapere, cum ar fi pe masa ori suspendat de tavan.Modelul EMP-TW2000 va oferi cea mai buna calitate posibila din momentul in care este pornit. Totusi, pentru cei care prefera sa optimizeze sau sa realizeze setari personale pentru un anumit film sau pentru o ambianta deosebita, Epson a inclus setari aditionale pentru intensificarea calitatii imaginii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.