Drumul National 14 este blocat, luni dimineata, in zona localitatii Seica Mare din judetul Sibiu, dupa ce doua camione s-au ciocnit, iar in urma accidentului unul dintre soferi a murit pe loc si celalalt a fost grav ranit, fiind dus la Spit

Drumul National 14 este blocat, luni dimineata, in zona localitatii Seica Mare din judetul Sibiu, dupa ce doua camione s-au ciocnit, iar in urma accidentului unul dintre soferi a murit pe loc si celalalt a fost grav ranit, fiind dus la Spitalul Judetean Sibiu, transmite Mediafax.  Accidentul s-a produs in jurul orei 10.00. Unul dintre camioane transporta tuburi din beton pentru fantani, iar celalalt era incarcat cu nisip si venea de la Copsa Mica, indreptandu-se spre Sibiu. In prezent, politistii audiaza martori pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul. La ora transmiterii acestei stiri, circulatia este complet blocata in zona, formandu-se cozi de masini pe o distanta de cel putin cinci kilometri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.