"Spre est, la intersectia coproductiilor internationale" este titlul sub care Discovery va organiza o serie de seminarii si conferinte, in perioada 14-16 septembrie, la Timisoara. La Sesiunea Deschisa a Discovery Campus, una dintre cele mai cunoscute
"Spre est, la intersectia coproductiilor internationale" este titlul sub care Discovery va organiza o serie de seminarii si conferinte, in perioada 14-16 septembrie, la Timisoara. La Sesiunea Deschisa a Discovery Campus, una dintre cele mai cunoscute platforme internationale de training in film documentar in Europa Centrala si de Sud-Est, vor participa aproximativ 100 de experti, regizori, producatori si distribuitori de film documentar din toata lumea, afiliati la cele mai mari institutii si canale de televiziune care sustin productia de film documentar, precum: Discovery Channel, Institutul Sundance, Channel 4, ARTE, ZDF, ORF si HBO. Inscrierile se pot face pana pe 7 septembrie, pe pagina de webhttp://www.discovery-cmpus.de. Evenimentul este organizat in parteneriat cu "Documentor", Asociatia Producatorilor si Autorilor de Film Documentar din Romania. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.