Directorul general al "cainilor", Cristi Borcea, il contrazice pe fostul tehnician referitor la transferurile de jucatori, mentionand ca toate s-au facut la sugestia lui si cu aprobarea conducerii.     Dupa ce si-a anuntat demisia de la
Directorul general al "cainilor", Cristi Borcea, il contrazice pe fostul tehnician referitor la transferurile de jucatori, mentionand ca toate s-au facut la sugestia lui si cu aprobarea conducerii.     Dupa ce si-a anuntat demisia de la gruparea din Stefan cel Mare, Mircea Rednic a enumerat printre motive si faptul ca nu a fost consultat in privinta anumitor transferuri efectuate in vara.     CONTRAZICERE. Desi l-a sustinut in permanenta, in perioada cat a activat la Dinamo, certandu-se pe acesta tema cu fostul actionar, Gigi Netoiu, oficialul dinamovist s-a dezis de declaratiile lui Mircea Rednic. "Nimeni nu a avut libertatea lui Mircea Rednic. Jucatorii au fost adusi la propunerea lui. Un exemplu este faptul ca, desi am avut oferte mari, chiar foarte mari, pentru mai multi fotbalisti din lot, le-am refuzat, tocmai pentru a tine lotul intact. Nimeni nu e de vina ca s-au accidentat Moti, Zicu si alti sase jucatori", a declarat Borcea. Despre faptul ca fostul antrenor a argumentat ca nu se mai intelegea cu unii jucatori, dand de inteles ca ar fi putut fi "lucrat", Borcea a negat: "Nu pot sa-mi imaginez macar asa ceva, ca jucatorii sa nu-l mai fi vrut pe Rednic. Nici nu vreau sa discut. Jucatorii au pierdut meciuri si bani, cum sa faca asa ceva, sa piarda deliberat. Nu pot sa cred ca vreun actionar ar fi spus asa ceva".     INCERCARE. Faptul ca mai multi antrenori au refuzat sa vina la Dinamo in aceste momente i-ar fi facut pe unii oficiali sa se gandeasca si la posibilitatea continuarii cu Rednic. Discutii au existat, insa presedintele Nicolae Badea a precizat ca mai este valabila varianta: "Rednic ne-a transmis ca decizia sa este definitiva, ca nu se poate juca de-a demisia. A fost ferm. Nu a lasat sentimentul ca decizia sa poate fi schimbata".     Alt refuz   Dupa ce Razvan Lucescu, Ovidiu Sabau, Ioan Andone sau Jose Ramon Alesanco au declinat ofertele de a-l inlocui pe Mircea Rednic, si Dorinel Munteanu a refuzat. "Este exclus asa ceva. Nu sunt pregatit sa ajung la Dinamo, prefer sa evoluez pentru Vaslui in Cupa UEFA", a declarat "Munti". Pe lista conducerii dinamoviste se afla si Ladislau Bölöni, sub contract cu Al Jazera, din Emiratele Arabe. Partile au discutat si se asteapta un raspuns din partea fostului selectioner. O solutie de avarie ar putea fi si Cornel Dinu.     Rednic explica     "Eu l-am vrut pe Mendoza, dar am fost pus sa aleg intre Bratu si Marius Niculae. L-am mai dorit pe Dacian Varga, dar nu s-a putut. De Fernandes nu aveam nevoie, dar el totusi a ajuns la Dinamo, iar pe Stoican l-am vazut jucand putin la antrenamente, apoi s-a accidentat. Nu in ultimul rand, nici pe Nastase nu l-am dorit", a declarat "Puriul".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.