Presedintele Actiunii Populare, fostul sef al statului Emil Constantinescu, a afirmat, sambata, la Scoala de vara a TSD, ca aceia care foloseau PSD ca structura a fostei Securitati au plecat in special catre PD. "Cei care foloseau PSD ca structura a
Presedintele Actiunii Populare, fostul sef al statului Emil Constantinescu, a afirmat, sambata, la Scoala de vara a TSD, ca aceia care foloseau PSD ca structura a fostei Securitati au plecat in special catre PD. "Cei care foloseau PSD ca structura a fostei Securitati si a fostei nomenclaturi comuniste au plecat la PD. (...) Ati avut o sansa in urma asocierii partidului lui Virgil Magureanu si PD, in 1992-1993, unde s-a migrat, si actualele structuri de informatii lucreaza exclusiv pentru presedinte", a spus fostul sef de stat, citat de Mediafax. El le-a spus tinerilor din PSD ca au sansa de a reforma partidul dupa model european si i-a avertizat asupra pericolului unor reminiscente ale sistemului nomenclaturist, "adapostite in structurile din spatele PSD". "Este o sansa pentru voi sa construiti un PSD modern, sa va debarasati de corupti, sa va delimitati de zona corupta, asa cum v-ati delimitat si ideologic. Apreciez ca purtati tricouri rosii. Ipocrizia fostului PDSR a fost enorma. Romania a fost singura tara din lume care a adoptat culoarea albastra, mergand pana la trandafirii albastri", a afirmat el. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.