Pozitia pe listele PD la alegerile europarlamentare va fi stabilita in functie de proiectele politice ale fiecarui aspirant pentru un fotoliu in PE." Fiecare trebuie sa isi lege numele de o problema, pe care sa o duca la Bruxelles si sa o aduca rezol
Pozitia pe listele PD la alegerile europarlamentare va fi stabilita in functie de proiectele politice ale fiecarui aspirant pentru un fotoliu in PE." Fiecare trebuie sa isi lege numele de o problema, pe care sa o duca la Bruxelles si sa o aduca rezolvata acasa", a declarat Emil Boc la finele Colegiului Director al PD, desfasurat sambata la Poiana Brasov. Astfel, ca batuta in cuie este doar pozitia de cap de lista a lui Sorin Frunzaverde, fostul ministrul al Apararii. Definitivarea ordinii pe liste va avea loc pana la sfarsitul acestei luni. Conducerea partidului asteapta inca avizului Coalitiei pentru un Parlament Curat in privinta candidaturilor propuse electoratului. La configurarea listei nu se va tine seama de solicitarea unor filiale, care au cerut cate un loc eligibil pentru fiecare euroregiune de dezvoltare. Seful de campanie al PD, Vasile Blaga, a declarat ca obiectivul partidului este obtinerea a minimum 14 mandate de europarlamentar, dar spera la 16 astfel de mandate. (A.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.