Va dati seama ca a trecut deja un an de cand ne tot minunam de cuplul Gabriela Irimia-Lembit Opik?

A trecut anul, iar Gabriela s-a decis sa vorbeasca despre relatia ei cu parlamentarul britanic. De fapt, Gabriela s-a decis sa vorbeasc
Va dati seama ca a trecut deja un an de cand ne tot minunam de cuplul Gabriela Irimia-Lembit Opik?

A trecut anul, iar Gabriela s-a decis sa vorbeasca despre relatia ei cu parlamentarul britanic. De fapt, Gabriela s-a decis sa vorbeasca alaturi de sora (Monica) si de mama sa (Margit). Si a ales Mail on Sunday, pentru interviul sau. "Cred ca este indragostit de mine. Imi spune asta, deci trebuie sa fie adevarat. Si da, il iubesc", a marturisit Gabriela.


IN VIZITA IN ROMANIA EI. Cele trei au povestit presei cum a fost cu vizita lui Opik in Romania. Recent, acesta le-a vizitat in tara, pentru ca Gabriela se afla acasa, tintuita la pat din cauza unei probleme renale. "A venit pentru cinci zile si a avut grija de mine", a explicat Gabriela. "Tratamentul in Londra n-a dat rezultate, asa ca tata mi-a aranjat sa merg in Romania", a mai explicat ea.


CONVALESCENTA. Potrivit Gabrielei, convalescenta s-a "petrecut" la bunica ei. "Cand a venit Lembit acolo, aratam foarte palida - nu eram machiata, iar parul imi statea ciufulit. Sora mea a stat langa mine tot timpul. La fel si Lembit. A dormit cu mine si a avut grija de mine", a declarat Gabriela.


SUBIECTE TABU. Starleta a adaugat ca ea si parlamentarul britanic au multe in comun, dar ca sunt doua lucruri pe care nu le discuta niciodata. "Unul dintre ele il reprezinta banii. E mult prea devreme pentru asa ceva. Nu cred ca are multi bani, dar e foarte generos cu mine. Celalalt se refera la politica. Nu sunt si nici nu voi fi vreodata interesata de asa ceva", a mai spus Gabriela, dezvaluind, astfel, o fata a parlamentarului pe care contribuabilul britanic probabil n-o cunostea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.