"Mihai Stoica este singurul om cu care m-am certat, si m-am certat cu foarte multi, care a reusit prin obraznicia lui sa-mi deranjeze familia, prieteni, mama, nevasta, copii, bodyguarzi, nepoti... E singurul care a reusit sa-mi deranjeze toata famili
"Mihai Stoica este singurul om cu care m-am certat, si m-am certat cu foarte multi, care a reusit prin obraznicia lui sa-mi deranjeze familia, prieteni, mama, nevasta, copii, bodyguarzi, nepoti... E singurul care a reusit sa-mi deranjeze toata familia. Nu l-am amenintat, i-am spus doar: e toata familia impotriva lui, chiar si prieteni. Mi-a spus un baiat: «Lasa-ma, sefule, sa-l judec eu pe asta», si i-am zis nu, ca-l judeca legea si Dumnezeu. E obraznicie mare, nu poti sa faci asa ceva, mana care te-a hranit s-o musti, asta a facut el. A stat la mine in casa, am facut concedii cu el, copiii mei au facut vacante cu familia lui, si copiii sunt intrigati de ce face el. Ce a facut el e un gest al lui Iuda, mai rau decat atat nici nu se poate", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat ca nu intelege de ce Stoica se comporta asa. "Nu pot sa-mi dau seama, cred ca e nebun. Le arata la bodyguarzi cu degetele, ce sa le fac la aia atunci? Lasati-l in pace, lasati-l in pace, dar pana la urma s-or intalni aia cu el pe undeva. Ai castigat, vino, da noroc, civilizat, ce e cu gesturile astea, sarea in sus, e nebun! Pe mine m-a bufnit rasul, dar pe astia i-a deranjat. Bodyguardul mi-a zis ca nu mai poate sa conduca de nervi. Eu am vorbit frumos cu el. De ce sa-i fie frica, ce, ne batem? E vorba de civilizatie, de bun simt, pe care el nu-l are. Nu stiu ce se intampla. La ce sa te impaci, si-a dat in petic. Ce, sunt certat cu Stoica? M-am despartit de multi oameni, dar ca asta... Am avut cea mai mare prietenie cu el si cand vad iesirile astea, ma blocheaza, nu stiu ce sa cred", a spus Becali.

Oficialul stelist a mentionat ca nu-l da in judecata pentru aceste declaratii. "I-am spus eu, s-o gasi odata unul care-l linisteste. Nu ma intereseaza, nu ma bag, sunt problemele lor. Mi-a zis unul ca-l judeca el si raspunde el in fata legii, ca nu-l mai suporta. Eu i-am zis ca nu dau niciun OK, sa-l judece Dumnezeu. Nu se poate sa faci tot felul de gesturi, e incitare. Un nepot de-al meu, Mache (n.r. - team managerul Stelei, Marius Ianuli) radea pe acolo. «Ce razi, ba, ca n-ai voie sa razi!», ii spunea MM lui Mache. «Pai de ce sa nu rad?». «Ca asa vreau eu!», asa i-a zis. Dadea cu picioarele in usa, il intreba pe Mache de ce rade. Mai da-l naibii!", a comentat el.

Gigi Becali si Mihai Stoica au avut un dialog verbal aprins duminica noapte, la o emisiune televizata, cei doi schimband ironii si amenintari.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.