Economie? Nici vorba. Ceva-ceva insa ne tot mareste venitul spiritual pe cap de locuitor si abia acum ne-am dumirit: contractiile si contracturile marca Bahmuteanu. Zau asa, chiar s-a facut lumina!


Sa nu va prind ca inchideti vre
Economie? Nici vorba. Ceva-ceva insa ne tot mareste venitul spiritual pe cap de locuitor si abia acum ne-am dumirit: contractiile si contracturile marca Bahmuteanu. Zau asa, chiar s-a facut lumina!


Sa nu va prind ca inchideti vreodata Teveul in momentul cand Adriana sufera-n ecran, ca jar mancati! Cum adica, ea se-agita pentru ca noi, muritorii de rand, sa avem la ce ne uita si nu-i punem strop de recunostinta-n cont? Bahmu trebuie dusa de urgenta la OSIM, s-o inregistram ca brand national, sa ne mandrim cat mai legal cu ea! La fel ca sotu-i, care probabil a facut scurta la mana doar de la semnaturile date cand s-a insurat si s-a dezinsurat iar si iar cu aleasa-i. Ce risipa! Putea sa faca bani in tot timpul asta. Sugubat, destinul a asezat numele ca pe niste etichete pe fruntile lor adumbrite de grija spectacolului. Daca se numeau Popescu si Ionescu ar mai fi devalizat prim-planul showbizului
autohton?


Sper ca odiseea lor sa nu se incheie nicicand. Pentru ca, altfel, cum ne vom mai petrece serile? De la cine vom lua exemplu? Cum am mai reusi sa traim aici (Prigoniti in minunata lor lume) si acum (martori la maretele lor spiciuri spicuite si spilcuite)? Si, pana la urma, cum ne-am mai putea mira ca un om realist (Prigoana) se complace in aceasta situatie de dragul de-a mai arunca niste replici ironic-taioase pe post? Daca totusi sezonul a la Bahmu se va termina, propun sa se reia la nesfarsit cel mai tare episod. Si, daca ne vom trezi in "Ziua Cartitei", asteptam Regizorul, sa ne salveze!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.