Regizor   Productia Teatrului Odeon "Block Bach" va fi prezentata astazi la Paris, la Casa UNESCO - cladirea Fontenoy. Turneul parizian al Teatrului Odeon se desfasoara la invitatia Delegatiei Permanente a Romaniei pe langa UNESCO si face pa
Regizor   Productia Teatrului Odeon "Block Bach" va fi prezentata astazi la Paris, la Casa UNESCO - cladirea Fontenoy. Turneul parizian al Teatrului Odeon se desfasoara la invitatia Delegatiei Permanente a Romaniei pe langa UNESCO si face parte din seria de evenimente consacrate anul acesta lui Constantin Brancusi. Conceptul acestui spectacol de dans apartine regizorului Alexandru Dabija, care a avut ideea prezentei muzicii lui Bach intr-un context inedit, intr-un ghetou de blocuri. Spectacolul ii aduce pe scena pe dansatorii Razvan Mazilu si Monica Petrica, dar si pe actrita Coca Bloos si pe CRBL din trupa Simplu. Pentru meritul ca spectacolul sau se numara printre evenimentele dedicate comemorarii a 50 de ani de la moartea lui Constantin Brancusi, Jurnalul National il declara pe Alexandru Dabija "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.