Circa 4.000 de locuri de cazare sunt oferite la pret redus in luna septembrie prin intermediul a doua programe sociale ale Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc si a Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral.

Prin "Litoral pentru toti" exista 2.600 de locuri in Mamaia, unde la un hotel de trei stele sejurul de sase nopti costa 199 de lei pe o persoana. La doua stele, pachetul este 169 de lei. In statiunile din sud, la un hotel de trei stele sejurul este 169 de lei de persoana, la doua stele este 139 de lei, iar la o stea doar 109 de lei.


CERERI. Corina Martin, presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului-Litoral, a precizat ca, datorita preturilor atractive si a prognozelor meteorologice, locurile contractate prin acest program au fost deja epuizate in multe hoteluri. Prin programul "O saptamana la mare" se aduc alte 1.500 de locuri disponibile pana la 15 septembrie. Sejurul de sase nopti fara masa are preturi intre 109 lei si 169 de lei, in functie de numarul stelelor hotelului.

Biletele se pot cumpara dupa principiul "primul venit, primul servit", in limita locurilor disponibile.