Lunga vara fierbinte s-a incheiat (cel putin calendaristic). In ultima zi de august, o buna parte din floarea cea vestita a muzichiei romanesti a dat o raita prin zona Piata Delfinului, din Pantelimon.

Ca sa cante si sa deguste preparatel
Lunga vara fierbinte s-a incheiat (cel putin calendaristic). In ultima zi de august, o buna parte din floarea cea vestita a muzichiei romanesti a dat o raita prin zona Piata Delfinului, din Pantelimon.

Ca sa cante si sa deguste preparatele puse la cale de sefii si bucatarii proaspatului restaurant deschis in zona "Moara lui Bucur".

Tavi Ursulescu, prezentatorul "ostilitatilor", aflat intr-o forma de zile mari, ne-a facut sa constatam ca mai savuroase decat meniul au fost interventiile sale. S-a dovedit priceput in chestiunile meteo, afirmand ca "bate un vant usor, ceea ce ma face sa cred ca nu va ploua". I-a furat o litera din nume instrumentistului Laurentiu Ciuciu, strigandu-l doar "Ciuci". "Mi-a fost jena sa-i spun Ciuciu", a explicat el. "Oooo, esti in rochie cu bretelute! Vezi ca e cam vant,  sa nu racesti", a avertizat-o pe Natalia Guberna, care a interpretat trei melodii. Grija lui nu s-a oprit aici si s-a rasfrant si asupra Corneliei Catanga, pe care a somat-o: "Cornelia, incalta-te imediat, ca racesti!".

Pe Mirabela Dauer a prezentat-o drept "piticul atomic" al scenei romanesti, iar aceasta expresie l-a facut sa si filozofeze: "Probabil ca esentele tari se aduna in sticle mici". Pe Ovidiu Komornyik l-a gratulat cu denumiri impresionante: "Urmeaza cantautorul anului 2007, al deceniului si al mileniului urmator". Interpretul nu s-a lasat nici el: "In aceasta seara ma simt talentat pentru ca m-a prezentat Tavi, situatie pe care mi-as fi dorit-o si la Mamaia. Din pacate, acolo am dus lipsa de un prezentator profesionist".

Coloana sonora a fost asigurata de ansamblurile "Ciocarlia" si "Leul Greu", Benone Sinulescu (plin de energie!), Natalia Guberna, Mirabela Dauer si Ovidiu Komornyik. Seara nu a fost lipsita nici de cateva incidente, unul dintre invitati blocand din greseala cu masina alti participanti care trebuia sa plece urgent.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.