Dupa un concediu lung si binemeritat, Dan Capatos, Cristina Cioran si echipa - mai putin Adi Luca, vedeta ce va realiza o emisiune matinala la ANTENA 3 - dau binete telespectatorilor, zilele acestea, din noul platou al emisiunii "Dimineata devreme".

"Ce-i drept, mi-era cam dor si de colegi, si de emisiune si nu credeam s-o spun vreodata, dar parca nici trezitul la patru dimineata nu mi se mai pare o corvoada. Cred ca imi lipseste adrenalina directului", se destainuie Dan Capatos. Cristina Cioran duce, de asemenea, dorul colegilor si al distractiei matinale, insa cel mai fericit om din lume face parte tot din echipa show-ului "Dimineata devreme" si se numeste... Cristina Dochianu, zisa si Cristimica.

Motivul acestei exuberante este ca ea va prezenta stirile sportive ale emisiunii, job la care visa in secret. "Sunt fericita, fericita, pentru ca ma numar printre norocosii care isi fac profesia cu placere. Eu am crescut la Orsova, unde este baza sportiva de caiac, sunt innebunita dupa toate sporturile de apa, dar si fotbalul face parte din preferintele mele", spune Cristina. "Am tacut malc pana acum, nu i-am spus mamei ca voi prezenta stirile sportive, vreau sa se uite ca de obicei la emisiune si sa descopere singura surpriza", mai spune Cristimica.