Dupa tragerea la sorti a grupelor, miercuri seara, la Monte Carlo a urmat si stabilirea calendarului din fiecare serie. Dupa ce si-a aflat adversarele, Arsenal, FC Sevilla sau AEK Atena si Slavia Praga, ros-albastrii au asteptat si ordinea in care vo
Dupa tragerea la sorti a grupelor, miercuri seara, la Monte Carlo a urmat si stabilirea calendarului din fiecare serie. Dupa ce si-a aflat adversarele, Arsenal, FC Sevilla sau AEK Atena si Slavia Praga, ros-albastrii au asteptat si ordinea in care vor intalni aceste echipe, iar tragerea a fost buna: primul meci in deplasare, cu Slavia Praga, o debutanta in Liga Campionilor. "Ar fi ideal sa pornim aceasta campanie cu o victorie in Cehia", a comentat Adi Ilie, managerul general al Stelei. Urmeaza un joc in Ghencea cu Arsenal, apoi o deplasare la Sevilla, acasa cu Sevilla, acasa cu Slavia si, ultima confruntare, pe "Emirates Stadium", cu Arsenal.
Intr-adevar, un succes in prima etapa ar putea da aripi stelistilor, fiindca un start, de exemplu, cu Sevilla in Ghencea si apoi cu o iesire la Arsenal, ar fi putut aduce 0 puncte in grupa si o trupa a lui Hagi extrem de demoralizata. Dupa tragere, jucatorii si conducatorii din Ghencea au reactionat bine, declarandu-se optimisti ca visul lui Gica Hagi, de calificare in primavara Ligii Campionilor, este realizabil. "Arsenal este Arsenal, iar Sevilla a dovedit ca este cea mai in forma echipa a momentului. De asemenea, Slavia a scos pe Ajax Amsterdam, ceea ce inseamna foarte mult. Este greu, dar totul este posibil in fotbal. Asa cum Slavia a scos pe Ajax, si Steaua poate trece de grupe. Trebuie doar sa avem incredere. Pana atunci, vom avea mai multe meciuri in picioare, iar jocul echipei va fi din ce in ce mai bun. Eu sunt increzator si sper sa reusim cat mai mult in aceasta grupa", a comentat Dorel Zaharia (foto). "Sunt increzator in sansele noastre de a depasi faza grupelor. Personal, ma bucur pentru faptul ca voi putea evolua in Liga Campionilor, unde nu am fost prezent anul trecut, din cauza accidentarii. M-as bucura sa am si in Liga acelasi parcurs din Cupa UEFA, cand am reusit sa ajung cu echipa in semifinale", a spus si Victoras Iacob. "Avem un lot foarte bun de jucatori si ne vom baza si pe jucatorii accidentati, care vor reveni si sunt la fel de valorosi. Sa nu uitam ca si Arsenal a vandut cativa jucatori foarte buni, in frunte cu Henry", a apreciat si Adi Ilie. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.