Asiguratorul austriac Uniqa a afisat, ieri, un profit brut mai mare cu 7% in al doilea trimestru al acestui an fata de acelasi interval al anului trecut, sustinut de avansul cu 36% al castigurilor din investitii, care au compensat cresterea slaba a p
Asiguratorul austriac Uniqa a afisat, ieri, un profit brut mai mare cu 7% in al doilea trimestru al acestui an fata de acelasi interval al anului trecut, sustinut de avansul cu 36% al castigurilor din investitii, care au compensat cresterea slaba a primelor, informeaza Reuters, citat de NewsIn. Profitul brut in intervalul aprilie-iunie a fost de 72 milioane euro (98 milioane dolari), a anuntat Uniqa. Volumul primelor brute subscrise a urcat cu 1,6%, pana la 1,07 miliarde euro, deoarece cresterea in cadrul filialelor straine a contracarat scaderea castigurilor din prime in Austria.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.