Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, s-a despartit de sotul ei, urmand sa ajunga in fata unei instante pentru legalizarea divortului.

La aproape un an de la instalarea in functie si la aproape cinci ani de la incheierea casatoriei, Laura Kovesi alege, de comun acord cu sotul ei, ca fiecare sa-si vada de viata sa. Alaturam cele doua perioade de timp, pentru ca motivul acestei decizii comun este chiar distanta in timp si in spatiu dintre cei doi.

Laura Kovesi ne-a marturisit, ieri, ca este adevarat acest zvon (care circula de mai bine de o saptamana). „Da, m-am despartit de sotul meu, dar nu am nimic de comentat, pentru ca este vorba despre viata mea personala“. Ea ne-a precizat ca are de gand sa-si vada de viata in continuare si de activitatea profesionala, mai ales ca isi doreste mult sa ajute, ca procuror general, la ridicarea nivelului sistemului judiciar.

Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, s-a despartit de sotul ei, urmand sa ajunga in fata unei instante pentru legalizarea divortului.

La aproap e un an de la instalarea in aceasta functie si la aproape cinci ani de la incheierea casatoriei, Laura Kovesi alege, de comun acord cu sotul ei, ca fiecare sa-si vada de viata sa. Alaturam cele doua perioade de timp, pentru ca motivul care a stat la baza acestei decizii comune este chiar distanta in timp si in spatiu dintre cei doi.

Functia publicasi viata privata
Procurorul general al Romaniei ne-a marturisit, ieri, ca este adevarat acest zvon (care circula de mai bine de o saptamana). “Da, m-am despartit de sotul meu, dar nu am nimic de comentat, pentru ca este vorba despre viata mea personala”. Laura Kovesi ne-a precizat ca are de gand sa-si vada de viata in continuare si de activitatea profesionala, mai ales ca isi doreste mult sa ajute, ca procuror general, la ridicarea nivelului sistemului judiciar.