Otelul a incercat din rasputeri sa inscrie in poarta bulgarilor de la Lokomotiv, insa portarul Golubovici a fost de netrecut. Ca si la Sofia, galatenii au dominat, au atacat uneori cu intreaga echipa, dar lipsa de precizie la finalizare si, in genera
Otelul a incercat din rasputeri sa inscrie in poarta bulgarilor de la Lokomotiv, insa portarul Golubovici a fost de netrecut. Ca si la Sofia, galatenii au dominat, au atacat uneori cu intreaga echipa, dar lipsa de precizie la finalizare si, in general, lipsa de experienta la acest nivel a elevilor lui Grigoras, si-a spus cuvantul. Oaspetii i-au pus probleme lui Bors doar de doua ori, iar in rest s-a jucat in preajma careului lui Lokomotiv. prima mare ocazie i-a apartinut lui Labukas, care a trimis in bara in minutul 35, apoi Szekely a ratat incredibil, tragand in portar dupa ce scapase singur cu acesta, in minutul 45. Dupa pauza partida s-a transformat in asediu total al bulgarilor, dar Kim (65) si Jula (66, 78) au ratat incredibil. In rest, galatenii l-au cautat mult prea insistent cu centrari pe Jula, care, din cauza fizicului sau impresionant, a fost tinut cu strictete de fundasii oaspetilor si a fost si des fluierat pentru fault in atac, lipsind suturile de la distanta, care, poate, i-ar fi putut pune mai multe probleme lui Golubovici. Otelul paraseste o competitie in care a ajuns surprinzator, dupa o finala Intertoto in care pleca din postura de outsider in fata turcilor de la Trabzonspor, cu regretul ca nu a scos mai mult din meciul de la Sofia, acolo unde a pierdut la un scor mult prea mare in raport cu evolutia din teren. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.