Sezonul dezastruos al arbitrilor romani a atras un val de critici asupra lui Gheorghe Constantin, presedintele CCA, si lui Ionut Lupescu, cel care face delegarile pentru Liga I. Mihai Stoica de la Unirea Urziceni si Marian Iancu de la Politehnica Ti
Sezonul dezastruos al arbitrilor romani a atras un val de critici asupra lui Gheorghe Constantin, presedintele CCA, si lui Ionut Lupescu, cel care face delegarile pentru Liga I. Mihai Stoica de la Unirea Urziceni si Marian Iancu de la Politehnica Timisoara au fost cei mai vehementi contestatari ai celui din urma. Ei au considerat ca echipele lor sunt vanate in permanenta de „cavalerii cu fluier”. „Sunt doi la Federatie (n.r., Ionut Lupescu si Florin Prunea) carora le-as smulge limba si le-as manca inima. Cu ce suntem noi de vina ca sa faca 'lupii tineri>> experimente pe noi?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.