Lake of Tears si Rage se pregatesc pentru intalnirea cu fanii din Romania. Concertul ''Lot of Rage" va avea loc in data de 8 septembrie, de la ora 18.30, la Arenele Romane din Bucuresti. Thunderstorm, trupa care va deschide show-ul, va lansa cu aceas
Lake of Tears si Rage se pregatesc pentru intalnirea cu fanii din Romania. Concertul ''Lot of Rage" va avea loc in data de 8 septembrie, de la ora 18.30, la Arenele Romane din Bucuresti. Thunderstorm, trupa care va deschide show-ul, va lansa cu aceasta ocazie si un nou album. "Vise Digitale" contine 10 piese si este produs de Metalfan Records Division. Inregistrat si mixat intr-unul din cele mai dotate studiouri din tara, materialul va aduce un suflu proaspat in rock-ul romanesc.Infiintata in octombrie 1997, formatia Thunderstorm activeaza de mai multa vreme pe scena heavy metal-ului romanesc. Sub aceasta titulatura, grupul a sustinut concerte live inca din 1999, si a participat la majoritatea festivalurilor de rock din tara. Biletele sunt disponibile in Reteaua Bilet.ro (magazinele Flanco si Flamingo, magazinul Muzica, magazinele MusicShop si librariile Libris), precum si online la www.bilet.ro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.