Vali Nastase, fundasul dinamovist care a comis penalty-ul din minutul 46, care a adus revirimentul lui Lazio, s-a declarat ieri decis sa plece din "Groapa", la nici doua luni de la venire. "Sunt socat, dupa ce am vazut ce s-a spus despre mine. Nu sun
Vali Nastase, fundasul dinamovist care a comis penalty-ul din minutul 46, care a adus revirimentul lui Lazio, s-a declarat ieri decis sa plece din "Groapa", la nici doua luni de la venire. "Sunt socat, dupa ce am vazut ce s-a spus despre mine. Nu sunt un las, dar nu o sa mai continui cu Dinamo. Nu m-am gandit ce o sa fac in continuare, probabil o sa am o discutie, dar nu stiu cu cine. Imi pare nespus de rau. Nu sunt nervos, nu o spun la cald, este o decizie la care ma gandesc dupa o noapte in care am dormit doar doua ore. Eu sunt de condamnat", a declarat Vali Nastase pentru NewsIn, citata de "Fanatik". "Pepene" s-a declarat dezamagit de felul in care a fost pus la zid imediat dupa meci. "La un fundas se vad doar lucrurile rele, nu si cele bune, pana si antrenorul m-a atacat in presa, si suporterii m-au injurat, nimeni nu va uita faptul ca am gresit, iar in aceste conditii eu nu mai pot continua. Sunt total dezamagit, pentru ca unii care trebuiau sa ne sustina nu au facut-o, dar asta e. Eu sunt vinovatul si din cauza mea s-a pierdut calificarea", a adaugat Vali Nastase. Fundasul a povestit faza la care l-a faultat in careu pe Del Nero. "E adevarat ca trebuia sa nu risc. Trebuia sa joc simplu, dar asa am simtit eu in acel moment. Vina imi apartine in totalitate la acel penalty, dar ce se mai poate face acum, e prea tarziu, mi-am ingropat echipa", a concluzionat Vali Nastase. Ieri, fotbalistul, impreuna cu impresarul Ana Maria Prodan, a fost la Dinamo, unde si-a reziliat contractul, devenind jucator liber! (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.