In judetul Harghita au fost descoperite, intr-o singura saptamana, doua cazuri de braconaj. Doua persoane sunt cercetate in stare de arest, dupa ce au fost prinse de politisti la vanatoare fara sa aiba autorizatie. La locuinta unuia dintre ei a fost
In judetul Harghita au fost descoperite, intr-o singura saptamana, doua cazuri de braconaj. Doua persoane sunt cercetate in stare de arest, dupa ce au fost prinse de politisti la vanatoare fara sa aiba autorizatie. La locuinta unuia dintre ei a fost gasit un adevarat arsenal, trofee, dar si o cantitate insemnata de carne de vanat.

Un caz grav de braconaj a fost depistat, in urma cu cateva zile, in satul Lupeni, judetul Harghita. In locuinta lui Demeny Zoltan, de 38 de ani, s-a gasit un adevarat arsenal, trofee de la diferite animale, dar si carne de vanat. Cu ocazia perchezitiei la cabana lui Demeny, aflata la marginea localitatii, au fost gasite, ascunse dupa un perete fals, sase arme de vanatoare, dintre care patru erau carabine si doua cu alice si un pistol cu aer comprimat. Armele erau insotite de aproape 700 de cartuse, dintre care 50 erau pentru arme militare. S-au mai gasit trei dispozitive cu infrarosu si lampi pentru vanat pe timp de noapte. In locuinta acestuia s-au gasit cinci blanuri de urs, o piele de jder, o blana de lup, o piele de mistret, opt cranii de urs, sapte trofee de caprior si trei tro fee de mistret.

Demeny a ucis un sfert din ursii propusi pentru vanatoare din judet


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.