Substanta toxica, pastrata intr-o sticla de plastic, urma sa fie vanduta pentru suma de 1500 de euro. Eugen G., in varsta de 40 de ani, si Mihai A., in varsta de 27 de ani, sunt din localitatea Izvorul Barzii si au intrat in vizorul politistilor in m
Substanta toxica, pastrata intr-o sticla de plastic, urma sa fie vanduta pentru suma de 1500 de euro. Eugen G., in varsta de 40 de ani, si Mihai A., in varsta de 27 de ani, sunt din localitatea Izvorul Barzii si au intrat in vizorul politistilor in momentul in care au dat vestea in sat ca au de vanzare mercur. Ei au refuzat sa marturiseasca anchetatorilor de unde au facut rost de substanta. Cei doi traficanti au fost prezentati Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti, care a dispus retinerea lui Eugen G. pentru 24 de ore si cercetarea in stare de libertate pentru Mihai A., acuzati de trafic de substante toxice, precizeaza Inspectoratul General al Politiei de Frontiera. Potrivit autoritatilor, daca vor fi gasiti vinovati, traficantii risca intre 3 si 15 ani de inchisoare. (O.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.