Week-end-ul acesta, mai exact sambata si duminica, Bucurestiul va gazdui cea de-a doua editie a festivalului hip-hop SummerJam.   Desfasurat in aer liber, la Amfiteatrul "Mihai Eminescu", SummerJam07 ii va avea drept invitati pe rapperii am
Week-end-ul acesta, mai exact sambata si duminica, Bucurestiul va gazdui cea de-a doua editie a festivalului hip-hop SummerJam.   Desfasurat in aer liber, la Amfiteatrul "Mihai Eminescu", SummerJam07 ii va avea drept invitati pe rapperii americani R.A. The Rugged Man, Defari, Cesar Comanche si Prozack Turner, alaturi de cei mai apreciati artisti din hip-hop-ul autohton. La Familia, "Sindicatul" R.A.N.-S., K-Gula, Da Hood, Funktastics, Cedry2k, USM, Ad Litteram si Nimeni Altua€™ sunt doar cateva dintre numele ce vor presta pe scena SummerJam07. Acestora li se adauga Bitza, cea mai recenta confirmare pe afisul festivalului. Rapperul lucreaza in prezent la cel de-al patrulea album, "Sufletul orasului", care urmeaza sa apara pe piata in aceasta toamna.   BREAKDANCE. In fiecare zi a festivalului, incepand cu ora 8:30, pe terenurile Sport Arena din complexul Politehnica se vor desfasura competitii de streetball si de fotbal. Dupa ora 13:00, "actiunea" se va muta in Amfiteatrul "Mihai Eminescu", pentru un adevarat maraton hip-hop, cu peste 20 de trupe si artisti, concursuri de breakdance si MC battle. Duminica seara, dupa ora 23:00, festivalul se va incheia cu un afterparty la Club Session. Biletele pentru SummerJam07 mai pot fi achizitionate din magazinele Rulez si Boardera€™s din Bucuresti si de la Terasa Shire din Vama Veche. Abonamentele pentru cele doua zile de festival costa 60 RON, iar biletele pe fiecare zi, 40 RON.     R.A. The Rugged Man New York, orasul de origine al hip-hop-ului, isi trimite la SummerJam unul dintre cei mai de seama reprezentanti: R.A. The Rugged Man. Legenda a scenei underground si subiect de disputa intre noua case de discuri la varsta de doar 18 ani, Rugged Man nu este insa un rasfatat al sortii. Tatal artistului, veteran al razboiului din Vietnam, a fost grav afectat psihic de efectele "Agent Orange". Rugged Man spune intreaga poveste in piesa "Uncommon Valor: A Vietnam Story", versurile piesei fiind incluse de celebra revista Hip-hop The Source la sectiunea "Citatul lunii". Etichetat drept nebun, cu un stil extrem de dur si cu o imaginatie debordanta, R.A. devine un adevarat "paria" al industriei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.