Ieri la amiaza, Baza aeriana de la Mihail Kogalniceanu a gazduit prima intalnire oficiala a militarilor americani si romani participanti la exercitiul „Joint Task Force East” cu jurnalistii. Motivul a fost dat de ceremonialul innoirii co
Ieri la amiaza, Baza aeriana de la Mihail Kogalniceanu a gazduit prima intalnire oficiala a militarilor americani si romani participanti la exercitiul „Joint Task Force East” cu jurnalistii. Motivul a fost dat de ceremonialul innoirii contractelor a cinci soldati americani, pe perioade cuprinse intre doi si sase ani, dar ofiterii cu rang inalt prezenti au vorbit si despre strategia pe care US Army o are pentru baza de la Kogalniceanu.

Generalul David Mckiernan, comandantul Fortelor Terestre Americane din Europa, a fost cel care le-a inmanat celor cinci soldati noile contracte, apoi a vorbit despre prezenta militarilor americani in baza de la Kogalniceanu. Generalul american i-a sfatuit pe soldatii sai sa iasa cat mai des din baza, sa cunoasca oamenii si imprejurimile. El se declara incantat de tara noastra.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.