Peste 20.000 de fani ai echipei Sevilla i-au adus un ultim omagiu, in noaptea de marti spre miercuri, lui Antonio Puerta, care a murit dupa ce sambata trecuta a facut un stop cardiac in timpul meciului cu Getafe, din prima etapa a Primerei Division.
Peste 20.000 de fani ai echipei Sevilla i-au adus un ultim omagiu, in noaptea de marti spre miercuri, lui Antonio Puerta, care a murit dupa ce sambata trecuta a facut un stop cardiac in timpul meciului cu Getafe, din prima etapa a Primerei Division. Fotbalistul in varsta de 22 de ani, care a decedat in cursul zilei de marti, a fost inmormantat ieri dupa-amiaza la cimitirul San Fernando din Sevilla. „Puerta, prietene, Sevilla este cu tine!“, au strigat fanii Sevillei si ai rivalei Betis, dupa ce corpul neinsufletit al fotbalistului a fost transportat de la spital la o capela amplasata langa Stadionul „Ramon Sanchez Pizjuan“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.