Incepand cu acest an scolar, absolventii clasei a VIII-a nu vor mai sustine examenele nationale, noteaza Ministerul Educatiei si Cercetarii, precizand ca, la inceputul lunii septembrie a.c., va fi emis un ordin in acest sens. "Accesul elevilor in cla
Incepand cu acest an scolar, absolventii clasei a VIII-a nu vor mai sustine examenele nationale, noteaza Ministerul Educatiei si Cercetarii, precizand ca, la inceputul lunii septembrie a.c., va fi emis un ordin in acest sens. "Accesul elevilor in clasa a IX-a se va face in functie de mediile obtinute la cele trei sau patru (in cazul minoritatilor) teze cu subiect unic, sustinute semestrial in anul scolar 2007-2008 de catre elevii de clasa a VIII-a, si media generala a claselor V-VIII", explica ministerul. Potrivit aceleiasi surse, metodologia de trecere a absolventilor din clasa a VIII-a intr-a IX-a se va publica la inceputul noului an scolar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.