Silviu Prigoana a fost nevoit sa faca mai multe plimbari la tribunal pentru a pune la punct toate actele necesare incredintarii baietilor lui unui tutore in America. Pentru ca anul scolar incepe pe data de 5 septembrie, miliardarul a vrut sa fie pre
Silviu Prigoana a fost nevoit sa faca mai multe plimbari la tribunal pentru a pune la punct toate actele necesare incredintarii baietilor lui unui tutore in America. Pentru ca anul scolar incepe pe data de 5 septembrie, miliardarul a vrut sa fie prezent in timp util in Statele Unite, pentru ca Silvius si Honorius sa-si poata continua studiile cu toate formele legale definitivate. Tutorii celor doi fii ai lui Prigoana sunt familia Hasnal si Cornel Dumitrescu, prieteni vechi de familie ai miliardarului. Toate procedurile legale au durat in jur de doua zile. Honorius, care s-a intors zilele trecute in Romania, ne-a dat mai multe detalii: „Tata si-a luat un avocat acolo si au trebuit sa mearga in instanta. Tribunalul hotaraste daca este de acord sau nu. S-a rezolvat, iar acum putem merge la scoala“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.