Investitia in noul proiect se ridica la 7,9 mil. euroMagazinul are o suprafata de vanzare de 5.300 mp  Pe 1 septembrie, Praktiker Romania va inaugura, la Targoviste, al 18-lea magazin din reteaua companiei. Investitia in noul centru se ridica la
Investitia in noul proiect se ridica la 7,9 mil. euroMagazinul are o suprafata de vanzare de 5.300 mp Pe 1 septembrie, Praktiker Romania va inaugura, la Targoviste, al 18-lea magazin din reteaua companiei. Investitia in noul centru se ridica la suma de 7,9 milioane euro. Noul proiect este cel de-al doilea finalizat in acest an, dupa deschiderea Praktiker Galati, care a avut loc in luna aprilie. "Proiectul de la Targoviste marcheaza implinirea a 5 ani de extindere pentru reteaua Praktiker Romania", declara Guenter Vosskaemper, director general Praktiker Romania, intr-un comunicat al companiei. "In anul 2002, tot in luna septembrie, am deschis primul nostru magazin, Praktiker Voluntari. Astazi putem spune ca am parcurs o mare parte a traseului pe care ni l-am propus pentru a ajunge in toate orasele importante din Romania. La fel ca si atunci, ne gandim la proiectele cu care vom continua, astfel incat sa ne consolidam prezenta in toate regiunile tarii", a tinut sa precizeze Vosskaemper.Magazinul, localizat la Targoviste, este organizat pe acelasi format folosit si pentru celelalte unitati Praktiker din Romania, avand o suprafata de vanzare de aproximativ 5.300 mp. Clientii noului centru comercial vor beneficia de o parcare cu 200 de locuri disponibile. Lucrarile de constructie pentru ridicarea magazinului au fost finalizate in a doua jumatate a lunii iulie. In Romania, investitiile Praktiker depasesc 150 mil. euro Praktiker Romania are cea mai extinsa retea de magazine specializate din tara noastra, fiind liderul pietei romanesti do-it-yourself. In Romania, investitiile companiei cumulate de la inceputul activitatii depasesc suma de 150 milioane euro. In 2006, Praktiker Romania a avut o cifra de afaceri de 153,6 milioane euro, iar in prima jumatate a anului 2007 vanzarile companiei au ajuns la aproape 108 milioane euro.Praktiker are in prezent peste 2.000 de angajati si detine o suprafata totala de vanzare de peste 100.000 mp. De la inceputul anului, spatiul total disponibil in intreaga retea a crescut cu aproximativ 14.600 mp, odata cu adaugarea magazinelor din Galati si Targoviste, dar si prin extinderea altor doua unitati existente: Praktiker Cluj-Napoca si Praktiker Timisoara (fiecare cu cate 1.400 mp).Retailerul detine magazine Praktiker in principalele orase ale tarii: Bucuresti, Cluj-Napoca, Ploiesti, Brasov, Timisoara, Bacau, Oradea, Constanta, Craiova, Arad, Targu-Mures, Braila, Satu Mare, Baia Mare si Galati. In Bucuresti, reteaua Praktiker detine trei locatii, in Voluntari, Militari si Vitan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.