Trupa britanica Jethro Tull a sustinut ieri un concert in Piata Mare din Sibiu. Ian Anderson, solistul si liderul trupei, a mai fost in Romania de doua ori si a spus ca a citit cate ceva despre tara noastra. "Unul din hobby-urile mele este ca, atunci
Trupa britanica Jethro Tull a sustinut ieri un concert in Piata Mare din Sibiu. Ian Anderson, solistul si liderul trupei, a mai fost in Romania de doua ori si a spus ca a citit cate ceva despre tara noastra. "Unul din hobby-urile mele este ca, atunci cand merg undeva in vizita, undeva departe, unde nu am mai fost, ca Sibiul, sa merg in camera mea de hotel cu aer conditionat, sa deschid geamul, sa arunc o privire peste oras, sa-mi deschid laptop-ul si sa caut pe Google, sa citesc si sa fiu aici in acelasi timp, e un lucru deosebit", a spus Anderson. Formatia Jethro Tull este faimoasa la nivel international, avand 40 de ani de cariera, peste 60 de milioane de albume vandute si un Premiu Grammy. Pentru concertul extraordinar pe care l-a sustinut pentru publicul sibian si nu numai, Jurnalul National il declara pe Ian Anderson "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.