Compania americana McDonald's a deschis miercuri 15 cafenele pe piata din Japonia, intrand astfel in concurenta directa cu Starbucks, care detine 700 de unitati, potrivit AFP, citat de NewsIn. McDonald's are ca strategie cresterea numarului de client
Compania americana McDonald's a deschis miercuri 15 cafenele pe piata din Japonia, intrand astfel in concurenta directa cu Starbucks, care detine 700 de unitati, potrivit AFP, citat de NewsIn. McDonald's are ca strategie cresterea numarului de clienti in cafenele prin rapiditatea si comoditatea serviciilor, aducand astfel ceva din regimul restaurantelor sale. Grupul american de fast-food, McDonald's, prezent pe piata din Japonia din 1970, propune in cafenelele sale o gama de bauturi calde, dar si reci. "Ne asteptam sa captam o noua clientela, cu scopul de a mari numarul clientilor fideli", a declarat reprezentantul McDonald's din Japonia, Eikoh Harada.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.