Majoritatea romanilor considera ca reducerea taxei pe valoarea adaugata (TVA) la paine este o masura buna si sustin actiunile de control pentru limitarea evaziunii fiscale in industria panificatiei, potrivit unui sondaj national realizat de Gallup Or
Majoritatea romanilor considera ca reducerea taxei pe valoarea adaugata (TVA) la paine este o masura buna si sustin actiunile de control pentru limitarea evaziunii fiscale in industria panificatiei, potrivit unui sondaj national realizat de Gallup Organization Romania pentru Agentia de Strategii Guvernamentale. Astfel, peste 75% dintre intervievati apreciaza ca reducerea TVA la paine este o masura buna si foarte buna, in timp ce numai 10% se pronunta impotriva. Numarul persoanelor care sustin necesitatea intaririi controalelor pentru limitarea evaziunii fiscale atat in industria panificatiei, cat si in agricultura, constructii si turism este chiar mai mare, depasind 80% dintre respondenti. Sondajul a fost facut in luna august, pe un esantion de 1.161 persoane de peste 17 ani, considerat reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei, cu o eroare de +/-2,9% la un nivel de incredere de 95%.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.