ECHIPA NATIONALA. Meciul dintre echipele de fotbal ale Belarusului si Romaniei, contand pentru Grupa G a preliminariilor CE din 2008, care va avea loc la 8 septembrie, la Minsk, va fi arbitrat de o brigada din Suedia, avandu-l la centru pe Peter Froj
ECHIPA NATIONALA. Meciul dintre echipele de fotbal ale Belarusului si Romaniei, contand pentru Grupa G a preliminariilor CE din 2008, care va avea loc la 8 septembrie, la Minsk, va fi arbitrat de o brigada din Suedia, avandu-l la centru pe Peter Frojdfeld (43 de ani). Acesta va fi ajutat de asistentii Kenneth Pettersson si Fredrik Nilsson, rezerva fiind Daniel Stalhammar.   BASCHET. Recordul celui mai lung meci de baschet din lume, stabilit la inceputul lunii august de cativa tineri din Sibiu, care au jucat neintrerupt timp de 80 de ore, a fost omologat de organizatia World Records Academy. Performanta va fi consemnata in editia din 2008 a Cartii Recordurilor.   CRAIOVA. Universitatea Craiova l-a cedat gratis pe atacantul Lucian Parvu la Gloria Bistrita. Jucatorul va fi detinut in coproprietate de cele doua cluburi, oltenii urmand sa incaseze jumatate din suma unui eventual transfer al acestuia.   TENIS. Raluca Olaru a fost eliminata in turul 2 al probei de simplu de la US Open, de catre americanca Venus Williams, care s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2. La dublu, in primul tur, Andreea Vanc si Anastasia Rodina (Rusia) au cedat cu 6-1, 6-3 in fata perechii Lisa Raymond (SUA)/Samantha Stosur (Australia), iar Edina Gallovits si Lili Osterloh(SUA) au fost invinse cu 4-6, 6-1, 6-4 de catre chinezoaicele Shuai Peng si Zi Yan.   ITALIA. Victor Dobrescu, atacant al echipei Liberty Oradea, a fost cedat sub forma de imprumut in Serie A echipei AC Torino. La finalul actualului sezon, gruparea italiana va avea prima optiune pentru cumpararea fotbalistului in varsta de 18 ani. Dobrescu este international de juniori si a mai fost monitorizat de cluburi celebre precum Real Madrid, AC Milan, Juventus Torino si Bayern Munchen.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.