Aspectele planetare de azi favorizeaza rabufnirea unor obiceiuri vechi, mai ales proaste, de care ati incercat sa scapati. Este posibil sa vi se intample lucruri nu foarte placute si sa va intrebati daca meritati asa ceva. Chiar daca nu constientizati, este rasplata unor fapte nu tocmai laudabile din trecut.

Berbec

Dimineata s-ar putea sa fiti acuzat de colegi ca nu sunteti consecvent. Va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca astazi aveti tendinta sa fiti impulsiv. Dupa-amiaza primiti o importanta suma de bani. Este posibil sa aveti discutii cu partenerul de viata, referitoare la destinatia banilor. Nu neglijati investitiile pentru casa!

Taur

Dimineata aflati ca o cunostinta s-a imbolnavit grav. Va implicati si, astfel, faceti mai multe drumuri. In a doua parte a zilei, sfaturile unei rude mai in varsta va ajuta sa va clarificati sentimentele contradictorii.

Gemeni

Sosirea unor musafiri din alta localitate va obliga sa va schimbati planurile pentru astazi. Daca va roaga sa ii ajutati c u ceva, va sfatuim sa nu ii refuzati. Spre seara, un prieten de familie va da o veste neplacuta. Va sfatuim sa va pastrati cumpatul.

Rac

Sunteti hotarat sa rezolvati o problema financiara care va sacaie de mai multa vreme. Daca vi se propune sa va asociati intr-o afacere, va sfatuim sa nu ezitati. Cu putin efort si riscuri minime, puteti sa redresati bugetul familiei destul de repede. Tineti cont si de parerea partenerului de viata!

Leu

S-ar putea ca o problema sentimentala mai veche sa revina in actualitate si sa va certati cu partenerul de viata. Nu cedati primului impuls! Ar fi bine sa va odihniti mai mult si sa va menajati sanatatea.

Fecioara

Sunteti plin de energie si aveti idei originale. Va recomandam sa fiti prudent.