Administratorul delegat al lui Dinamo i-a numit pe jucatorii lui Rednic "fazani", pentru felul in care au gestionat rezultatul de la pauza. Netoiu a vazut niste "caini" aflati intr-o perioada dificila.
Cornel Dinu, administrator delegat al club
Administratorul delegat al lui Dinamo i-a numit pe jucatorii lui Rednic "fazani", pentru felul in care au gestionat rezultatul de la pauza. Netoiu a vazut niste "caini" aflati intr-o perioada dificila.
Cornel Dinu, administrator delegat al clubului din Stefan cel Mare, a criticat dur prestatia echipei in repriza a doua a meciului. "Am fost fazani, pentru ca am avut meciul in mana. Dupa o repriza in care ne-am blocat destul de bine, am reusit sa marcam, este nepermis sa gresesti in fata unei echipe italiene, care nu iarta nimic, care azi era de batut. Dinamo este o echipa care azi si-a provocat o sinucidere. In repriza a doua au avut doua sanse si practic le-am dat meciul. Banii nu pot constitui un blocaj, pentru ca Dinamo este o echipa bine platita, dar practic din neatentia traditionala romanilor s-a intamplat ce s-a intamplat", a spus Dinu. Acesta a adaugat ca Lazio a avut mult noroc marti seara, fapt care l-a determinat sa aiba o reactie fata de oficialii italieni. "Dupa primele doua goluri, nu am mai putut indura si i-am strigat presedintelui Lotito ca este nascut cu steaua Cezarului si ca are o stea fantastica deasupra capului. Steaua a luminat astazi, pentru ca a fost aprinsa de noi", a povestit Cornel Dinu. Gigi Netoiu, fost actionar la Dinamo, a fost de parere ca infrangerea de pe "National", ca si alte jocuri proaste facute de "caini" in acest sezon, sunt cauzate de pregatirea fizica precara a fotbalistilor. "Au fost doua reprize total diferite, practic din a doua nu am inteles nimic. M-au suparat greselile personale si atitudinea jucatorilor in a doua repriza. Dinamo trece printr-o perioada dificila, s-a vazut si la Roma, cand s-a intamplat la fel in repriza a doua repriza, cred ca din cauza pregatirii fizice. Cei care sunt in anturajul clubului Dinamo trebuie sa stranga randurile in aceste momente", a spus Netoiu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.