„Criticul vestimentar“ de la Cronica Carcotasilor nu este adeptul insulelor exotice pe unde se lauda unul si altul ca a stat cu burta la soare. Dezbracatu' nu a avut un concediu in toata puterea cuvantului, dar putinul timp avut la dispo
„Criticul vestimentar“ de la Cronica Carcotasilor nu este adeptul insulelor exotice pe unde se lauda unul si altul ca a stat cu burta la soare. Dezbracatu' nu a avut un concediu in toata puterea cuvantului, dar putinul timp avut la dispozitie l-a petrecut la Oltenita, la mama lui. „Am avut foarte mult de munca, n-am putut sa-mi iau o vacanta asa cum voiam eu. Am reusit totusi sa plec cateva zile la mama, la Oltenita. M-am relaxat, m-a rasfatat mama, mi-a gatit ce am vrut eu, a fost foarte bine“, spune Catalin.

Asteapta sa vina barza
Proaspat casatorit, carcotasul spune ca tot ce-i lipseste este un copil, mai ales ca asta ar fi cea mai mare bucurie pentru mama sa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.